A Forza Racing Hungary weboldalt (http:// http://www.forzaracinghungary.hu, a továbbiakban: Weboldal) a tulajdonos (a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal használatával az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadod. Szívesen adunk felvilágosítást az alábbiakban leírt technikai vagy jogi fogalmak jobb megértéséhez.

Az oldalon történő regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes!

Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül harmadik személyeknek nem adja át.

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az személyes adataidat tartalmazó adatfájlokat helyezünk el a számítógépeden ('cookie'). Ennek megtörténtéről az Üzemeltetőtől nem kapsz további értesítést. Az adatfájlok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásaid alkalmával a korábbi adatfájlok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhatod, ennek pontos módjáról böngésződ útmutatója igazít el.

A Weboldalra való belépéssel számítógépednek egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófájl készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófájl egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása.

Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, beszámolók) felhasználni kizárólag az Üzemeltető írásos engedélyével lehetséges!

A crazyman.hu / forzaracinghungary.hu / forzamotorsport.hu domain az Üzemeltető javára bejegyzett domain név. Ezen nevek használata a Weboldal nevére történő hivatkozás kivételével csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A Weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.

A Weboldalon található külső hivatkozások (*LINK) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.

A Weboldal 'FÓRUM' rovatában a hirdetések, közzététele TILOS. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások ill. felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

Az Üzemeltető a Weboldal 'FÓRUM' rovatában közzétett adatokért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal!

Személyiségi jogi törvény és az ezzel kapcsolatos dolgok: ITT

Az Üzemeltető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

*LINK - angol szó, jelentése kapcsolat, összeköttetés, láncszem. Tartalmakat kötnek össze vele, tehát amire rákattintva más tartalom jelenik meg, az egy link. Általában más színnel, vagy/és aláhúzással jelölik a linkeket.

A FÓRUM rendeltetése

A FÓRUM az Üzemeltető által működtetett és fenntartott, írásos hozzászólások, vélemények, információk (a továbbiakban: hozzászólások) továbbítására és cseréjére lehetőségét biztosító szolgáltatás. A Fórumot a jelen szabályzatban foglaltak szerint bárki ingyenesen használhatja.

FÓRUM SZABÁLYZAT! (tegező verzió)

 

FIGYELEM: Az oldalra való regisztráláskor ezeket a szabályokat mindenki automatikusan elfogadja. Minden felhasználónak kötelessége elolvasni, és betartani, kivétel nélkül! A Szabályzat el nem olvasása nem jogosít fel annak megszegésére! Ezek a szabályokat azért szedtük össze, hogy egy kulturált barátias közösség jöhessen létre az oldal falain belül. Tehát aki sz@rik a szabályokra, akkor a moderátorok is úgy állnak majd hozzá. Akik ismernek minket, azok tudják, hogy feleslegesen nem fogunk magyarázkodni senkinek. Tartsuk be a szabályokat és ezzel magunknak és a körülöttünk lévő társainknak is kellemesebbé tesszük az ittlétet!

1) Ne viselkedj agresszíven, és ne kötekedj.

2) Ne használd az oldalt reklámtevékenység folytatására. Ha ilyen szándékod van, keresd meg valamelyik Stafftagot / Moderátort!

3) Ne használj bántó anyagokat Avatarnak, mint például vallásos, politikai illetve pornót ábrázoló képeket. Ha nem vagy biztos benne, kérdezz meg egy Moderátort!

4) Ne használj olyan Avatart, amit más már használ! (Ha megkérnek rá, akkor cseréld le!)

5) Légy türelmes! Ez nem skype, vagy Facebook chat! A fórum egy olyan webes felület, ahol bár a tagok beszélgetnek egymással, de a gondolataikat nem soronként írják be és nyomják az ENTER-t mint hülyegyerek a tamtam dobot.

6) A fórumon nincs lehetőség a hozzászólások szerkesztésére!

7) Ne másolj be más oldalról cikkeket / idézeteket / cikkrészleteket a forrás megjelölése nélkül!

8) Szedd össze a gondolataidat és azt érthető formában, nyelvtanilag helyesen írd le. Többek közt mindig minden körülmények közt minden kérést/hozzászólást a megfelelő helyre írj!

9) Nyugodtan vedd fel a kapcsolatot az egyik Stafftaggal / Moderátorral, ha nem értesz valamit a Szabályzatban!

10) Ha a fórumon viselkedéseddel többször, vagy akár folyamatosan munkát adsz a moderátoroknak, sok jót ne várj! Ők is emberek, nekik is van jobb dolguk, minthogy mások butasága vagy rosszindulata miatt pakolgassák a hozzászólásokat a helyükre, kiszedjék az oda nem illő írásokat vagy hogy ÁLLJ-t mondjanak veszekedés közben. Igen, ők vállalták, hogy ezt csinálják, de azért legyünk megértéssel és belátással feléjük is. Feleslegesen ne adj melót nekik!

11) Az oldalnak 4 Moderátora van, (név szerint: - DracoXT, bacsi97, Big Zoli88 HUN, PGarage) Az oldal összes fóruma moderált. A Moderátorok tevékenységüket társadalmi munkában végzik.

12) Hangulatjelek tömegének beszúrása TILOS!

13) A fórumon nem követelőzünk. A fórum léte, fenntartása és a lehetőség, hogy írjunk bele mondjuk úgy hogy egy “szívesség”. Amit egyrészt az oldal tulajdonosa tesz azzal, hogy üzemelteti, másrészt a fórum közössége tesz azzal, hogy ír bele. Neked, választ. Ezek nem alanyi jogon járnak.
Ezért ha kérsz vagy kérdezel valamit, légy udvarias, és ha kaptál valamit, köszönd meg. Például a választ a kérdésedre.

14) TILOS olyan formában/módon hozzászólni mintha Moderátor lennél.

15) Ha valami nem tetszik, akkor véleményed kulturált formában közöld. Indulatszavak nélkül is lehet vitatkozni.

16) A fórumon TILOS az obszcén, vulgáris szavak, kifejezések tömeges használata (kivéve az "Ideges vagy?" topikban). Az ilyen szövegrészeket tartalmazó üzenetek a Moderátor belátása szerint végleges törlésre kerülnek.

17) Tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni. A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet.

18) A Szabályzat megszegéséért járhat figyelmeztetés, cenzúrázás, valamint súlyos esetben az oldalról való kitiltás.

19) A Szabályzat megkerülése – kiskapuk keresése – nem megengedett.

20) Témanyitáshoz csak Moderátornak / Stafftagnak van joga. A témanyitási kérelmeket a megfelelő topikba kérjük! Topik kérelem

21) Végleges kizárás esetén a felhasználó a kitiltása után 3 hónapra kérheti felülbírálását DracoXT csapatvezetőtől!

22) A Fórum Szabályzat változtatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról a felhasználók értesítést kapnak a változtatás utáni első nap a hírek közt!

23) A későbbiekben (amennyiben fejlesztésre kerül) TILOS személyes üzenetet (fórumon kapott privát üzenetet) illetve beszélgetést hozzászólásban feltenni annak résztvevő(inek) beleegyezése nélkül!

Moderátori Szabályzat

Az oldal Tulajdonosa a fórum Moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a hozzászólásokat, amelyek megsértik a Fórum Szabályzatban foglaltakat, eltávolítsák. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok többszöri súlyos megszegését követően a felhasználó regisztrációjának a törlését kérjék az oldal tulajdonosától.

1) A Moderátorok azért vannak, hogy a FÓRUM működése áttekinthető, a Szabályzatnak megfelelő és kulturált hangvételű legyen, valamint, hogy munkájukkal a moderátorok elősegítsék az aktív hozzászólók körének folyamatos bővülését.

2) A Moderátorok csak azt vizsgálhatják, hogy valamely, már megjelent hozzászólás egésze a Szabályzat alapján törlendő-e, és ennek megfelelően járnak el

3) A Moderátorok a döntéseiket a nyilvánosság előtt, az erre szolgáló „Adminok és moderátorok topikja (Zártkörű)" topikban tárgyszerűen közlik és indokolják.

4) Vedd elő a legjobb ítélőképességedet!

5) Toleránsan! Segíts a tagoknak megváltozni.

6) Tartsd be és tartasd be az oldal szabályait!

7) Ne ítélj elhamarkodottan, hagyd, hogy az oldal tagja megmagyarázza a problémáját, aztán helyesbíts!

8) Moderátorral is lehet vitázni. El kell tudni választani a személyes dolgokat az oldallal kapcsolatosoktól, személyes okból nem szabad moderálni.

Az oldal tulajdonosa a fórumokon közzétett adatokért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal!

© Forza Racing Hungary